Seminaria

ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ

Σήμερα ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα σας μυήσει στον υπέροχο κόσμο του. Γνωρίστε από κοντά το λόγο που κάνει τον καφέ τόσο ιδιαίτερο, διαφορετικό και ελκυστικό. Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι, να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική τεχνογνωσία για την παρασκευή των σωστών ροφημάτων καφέ και των αναγκών στην σύγχρονη καφετέρια.

ΜΠΑΡΜΑΝ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλέψουν αποτελεσματικά σε ένα bar. Οι γνώσεις που θα αποκομίσουν είναι, κυρίως θεωρητικές έτσι ώστε να μπορούν να απαντηθούν ερωτήματα και απορίες τους. Μετά την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να εργαστούν ως επαγγελματίες μπαρίστες. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγεί σε πιστοποίηση προσόντων κατόπιν εξετάσεων.

ΜΑΓΕΙΡΑΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλέψουν αποτελεσματικά σε μια κουζίνα. Οι γνώσεις που θα αποκομίσουν είναι , κυρίως θεωρητικές έτσι ώστε να μπορούν να απαντηθούν ερωτήματα και απορίες τους. Μετά την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να εργαστούν ως μάγειρες. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγεί σε πιστοποίηση προσόντων κατόπιν εξετάσεων.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλέψουν αποτελεσματικά σε ζαχαροπλαστείο. Οι γνώσεις που θα αποκομίσουν είναι , κυρίως θεωρητικές έτσι ώστε να μπορούν να απαντηθούν ερωτήματα και απορίες τους. Μετά την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να εργαστούν ως ζαχαροπλάστες.